Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Beleid

Inchecken tussen 16:00 en 20:00 uur en uitchecken voor 10.00 uur. Mocht je hier van af moeten wijken, neem dan even contact op.
Wij bieden graag iedereen een allergie vrije kamers, daarom is het meenemen van een huisdier helaas niet toegestaan.
Roken is alleen buiten toegestaan mits niemand daar last van heeft.
Parkeren is gratis op het terrein.
Pinnen is bij ons niet mogelijk.
Het gebruik van het zwembad is geheel op eigen risico.

Betalingsvoorwaarden

Reserveren

Reserveren gaat doormiddel van het reserveringsformulier iedere huurder ontvangt een reserveringsbevestiging van Casa Vaniglia. Binnen 7 dagen na ontvangst van de bevestiging betaalt de huurder een aanbetaling van 25% van de huursom en op het moment dat de aanbetaling door Casa Vaniglia is ontvangen, is de reservering definitief. Het restant van de volledige huursom dient bij aankomst per bank overgemaakt of contant betaald te worden, een combinatie hiervan is ook mogelijk. Pinnen is bij ons niet mogelijk. Bij een niet tijdige aanbetaling is Casa Vaniglia gerechtigd de reservering te annuleren.

Aansprakelijkheid van de huurder

Tijdens het verblijf is de huurder volledig aansprakelijk voor het gehuurde kamer appartement, inrichting en alle hierbij behorende zaken. Huurder zal schade, veroorzaakt door zijn toedoen of het toedoen van zijn reisgenoten, direct en geheel vergoeden aan de verhuurder.

Aansprakelijkheid van de verhuurder

Casa Vaniglia kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor verlies of diefstal, schade letsel, van welke aard dan ook, berokkend aan huurder of veroorzaakt door andere huurders. Casa Vaniglia is niet aansprakelijk voor schade die ontstaat als gevolg van natuurgeweld, natuurrampen, aanslagen, stakingen, geweldplegingen of ongevallen. Gebruik van faciliteiten en het eigen terrein van Casa Vaniglia is voor risico van de huurder. Geadviseerd wordt om een reisverzekering af te sluiten.

Klachten

Wij vragen je klachten direct bij ons te melden zodat wij naar alle redelijkheid kunnen proberen deze te verhelpen.

Overige

De totale huursom is exclusief reisverzekering, wij adviseren je die apart af te sluiten. Je kunt de accommodatie op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur betrekken en dient deze op de dag van vertrek voor 10.00 uur te verlaten. Je dient de accommodatie bij vertrek in dezelfde staat op te leveren als bij aankomst en het beddengoed af te halen.
Het is niet toegestaan te roken in de kamers, appartementen en de gemeenschappelijke ruimtes.

Annuleren

Annulering door huurder

Annulering door huurder dient per email te worden doorgegeven aan Casa Vaniglia, hiervan krijg je een bevestiging toegestuurd. Bij annulering binnen 7 dagen na de reserveringsbevestiging wordt de aanbetaling teruggestort door Casa Vaniglia. Bij annulering na 7 dagen en tot 30 dagen voor aanvang van de huurperiode is de huurder 25% van de totale huursom verschuldigd. Bij annulering vanaf 30 dagen voor aanvang van de huurperiode is de huurder het volledige bedrag verschuldigd. In geval van no-show of reductie van de reservering (na aankomst) worden de volledige kosten van de reservering in rekening gebracht. Geannuleerde reserveringen kunnen niet aan derden worden overgedragen tenzij er toestemming is van Casa Vaniglia.

Annulering door Casa Vaniglia

Indien door omstandigheden Casa Vaniglia genoodzaakt is tot annuleren van het gehuurde, zal Casa Vaniglia je hiervan direct op de hoogte brengen en indien mogelijk een alternatief aanbieden. Bij het niet kunnen aanbieden van een alternatief, of het niet aanvaarden van een alternatief door de huurder zal Casa Vaniglia het gehele door de huurder betaalde bedrag terug storten. Huurder heeft geen ander recht dan het terugvorderen van dit bedrag.

Annuleringsverzekering

Casa Vaniglia adviseert elke huurder een annuleringsverzekering af te sluiten. In geval van annulering kan de huurder aanspraak maken op terugbetaling van het gehele of de gedeeltelijke huursom, mits de reden van annulering valt binnen het dekkingsgebied van de verzekering.

Mail ons

Adres

Contrada Canali 2
62021 Apiro (MC)
Le Marche, Italiƫ
+31 623555220
+39 3883992602
info@casavaniglia.com
Webdesign: Beeldende Zaken | Fotografie: Rob Rotgers Fotografie | Technische realisatie: Dendicate