Proefslapen bij de luxe B&B Casa Vaniglia - Le Marche

In 2016 hebben we Nathalie ontmoet op de 50+beurs en onze e-mailadressen bij haar achter gelaten om mee te dingen naar een weekend gratis proefslapen. Begin 2020 kreeg ik een mail met onderwerp “gewonnen prijs”proefslapers gezocht.

Ik was het helemaal vergeten, ik kon het ook bijna niet geloven, maar het was na enig heen en weer gemail met Nathalie echt, echt waar! Langzaam drong het door….Ik mocht echt samen met iemand gratis komen proefslapen. YESSSS!!!
Geweldig, en ongelooflijk dat ik dat gewonnen had.
Nathalie en ik hadden een paar keer via de mail contact met elkaar gehad toen het lot voor ons allen anders had besloten. Corona voerde de scepter en hield ons anderhalf jaar lang in zijn greep. Een teleurstelling, maar wetende…. dat wat in het vat zit niet verzuurd.

Het kon weer, we voelden ons veilig om te gaan boeken!
Samen met mijn man gingen we 22 oktober 2021 op weg naar het vliegveld. Na een goede vlucht landen we op vliegveld Ancona, aldaar huurden we een auto en reden we naar het benzinestation Sparapani wat ongeveer een half uurtje rijden is. Hans de partner van Nathalie, zou ons daar opwachten en ons voorrijden naar de locatie. Bijzonder lief en heel fijn Hans!
Wij werden in Apiro hartelijk ontvangen door Nathalie. Nadat zij ons het prachtige en zeer luxe appartement had laten zien gingen we nader kennismaken in de gezamenlijke ruimte die ook ontzettend sfeervol ingericht was, onder het genot van een hapje en een drankje leerden we elkaar beter kennen. We voelden ons zeer welkom. De locatie is overweldigend, de ligging is omgeven door een prachtige lieflijk en glooiend landschap. Top!! Er zijn prachtige bezienswaardigheden te bezoeken in de directe omgeving. Ook viel ons echt op dat Le Marche (De Marken) inderdaad nog niet ontdekt is door de toerist, wat het verblijf ook heerlijk puur maakte.

Onze Petjes af voor deze dappere Nederlandse Nathalie en Hans, die het lef hebben gehad en nog hebben om hun dromen waar te maken en dat is zeker niet altijd makkelijk denken wij! Knap!!
Wij zijn elke dag in de watten gelegd door Nathalie en Hans. Super bedankt Nathalie en Hans voor de heerlijk uitgebreid ontbijtjes, met lekkere verse eitjes elke dag en super bedankt voor het mogen proeven van de Italiaanse keuken, de tips, de behulpzaamheid en oprechte aandacht die wij van jullie beide mochten ontvangen. Wij komen zeker heel erg graag terug. Tot dan wensen wij jullie van harte een goede gezondheid, heel veel liefde/geluk, en datgene toe wat jullie nodig hebben om jullie dromen uit te laten komen.

Prenditi cura di te e degli altri
Voor nu liefs, en hartelijke groet,
Toon & Jeanny

Proefslapers Toon & Jeanny winnaars van onze actie de 50+ beurs

Proefslapers Toon & Jeanny winnaars van onze actie de 50+ beurs

Mail us

Address

Contrada Canali 2
62021 Apiro (MC)
Le Marche, Italië
+31 623555220
+39 3883992602
info@casavaniglia.com
Webdesign: Beeldende Zaken | Fotografie: Rob Rotgers Fotografie | Technische realisatie: Dendicate